Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ali Baba Ve 7 Cueceler Cem Yilmazin Yeni Komedi Filmi

Ali Baba ve 7 Cüceler: Cem Yılmaz'ın Yeni Komedi Filmi

Film Hakkında

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı "Ali Baba ve 7 Cüceler" adlı komedi filmi, 13 Kasım'da vizyona girdi. Ali Şenay ve kayınbiraderi İlber'in evde geçirecekleri sıkıcı bir yılbaşı gecesini, bahçelerine düşen bir meteor parçası ile macera dolu bir geceye dönüştürmesini konu alan filmde, Yılmaz'a Özkan Uğur, Zafer Algöz, Demet Evgar ve Serra Yılmaz gibi usta oyuncular eşlik ediyor.

Film Eleştirileri

Film, vizyona girer girmez hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden büyük beğeni topladı. Yılmaz'ın mizah anlayışı, filmin temposu ve oyuncuların performansları övgüyle karşılandı. Bazı eleştirmenler, filmin bazı sahnelerinin gereğinden fazla uzatıldığını söylese de genel olarak filmin başarılı olduğu görüşü hakim.

İzleyici Yorumları

"Ali Baba ve 7 Cüceler harika bir film! Cem Yılmaz yine yapmış." "Uzun zamandır bu kadar eğlendiğim bir film izlememiştim. Kesinlikle tavsiye ederim." "Oyuncular çok iyiydi, özellikle Cem Yılmaz ve Özkan Uğur. Çok güldük!"

Film Hakkında Daha Fazla Bilgi

* Yönetmen: Cem Yılmaz * Senaryo: Cem Yılmaz * Oyuncular: Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Demet Evgar, Serra Yılmaz * Yayın Tarihi: 13 Kasım 2023 * Tür: Komedi


Comments